A hét üzenete

content/hal_a_serpenyőben.jpg

Concordia mmm – 2016. december 12.

A halsütés története

Egy kislány figyelte a mamáját, amint előkészített egy halat vacsorára. A mamája levágta a hal fejét és farkát, majd belehelyezte egy serpenyőbe. A kislány megkérdezte a mamáját, miért vágta le a hal fejét és a farkát.

content/tanítvány.jpg

Concordia mmm – 2016. december 5.

Tanítványi kapcsolat

Egy látogatónak, aki arra kérte, hogy a tanítványa lehessen, a Mester a következőt válaszolta: “Élhetsz velem, de ne válj a követőmmé.”

content/ember_vagy_a_pénz,_ill._mindkettő.jpg

Concordia mmm – 2016. november 28.

„Nem azért fizetek jó béreket, mert sok pénzem van;

content/2_fiú_és_a_ludak.jpg

Concordia mmm – 2016. november 21.

A két fivér és a ludak

Két fivér dolgozott a családi birtokon. A fiatalabb testvér néhány éve nagyobb felelősséggel járó feladatokat és több jutalmat is kapott. Egy napon az idősebb megkérdezte az apját, magyarázná meg, hogy miért van ez.

content/szárnyak,_gyökerek_1.jpg

Concordia mmm – 2016. november 14.

„Adj szárnyakat azoknak, akiket szeretsz, hogy repüljenek,

content/annak_az_egynek_számít.jpg

Concordia mmm – 2016. november 7.

Annak az egynek számít

Egy kisfiú sétált a tengerparton apály idején, ahol sok ezer apró tengeri élőlényt sodort ki a tenger, amelyek ott rekedtek, pusztulásra ítélve.

content/lovasroham.jpg

Concordia mmm – 2016. október 31.

Nehéz úgy vezetni egy lovasrohamot,

content/elkötelezettség.jpg

Concordia mmm – 2016. október 24.

Szállj be a talicskába!

Miután A Nagy Zumbrati – veszélyeztetve életét – a Niagara vízesés fölé kifeszített kötélen borzaszó nagy szélben és esőben átsétált,

content/vadkacsa_repülése.jpg

Concordia mmm – 2016. október 17.

“Nem a vadkacsa kiáltása, hanem a repülése

content/ébredj_fel!.jpg

Concordia mmm – 2016. október 10.

Ébredj fel!

Az osztály első alkalommal találkozott egy hétfő reggelen. A bölcs tanár, akit csak pár év választott el a nyugdíjtól, azzal kezdte a napot, hogy megkérdezte középiskolai osztályát: „Van egy kérdésem számotokra.

<<  < 23 4 >  >>

logo_tanacsadas

Kérdéseit munkatársunk telefonon vagy e-mailben megválaszolja.

Érdeklődöm

Klienseink mondták

MOL CSOPORT

"1999-ben találkoztam először egy Jövőkép építő workshopon a Concordia csapatával. Ez volt az a workshop, ami elindított egy folyamatot, amely során egy nagy, elkényelmesedett magyar szocialista vállalat alakult át versenyképes, dinamikusan fejlődő, sikeres nemzetközi vállalattá.
2001-ben már, mint az egyik főszereplője lehettem részese a következő történelmi workshopoknak. A „Hogyan csökkentsük le készleteinket 700 ezer tonnára”, ma már legendássá vált, mert szintén mérföldkőnek számít a kőolaj-feldolgozás és értékesítés területén a teljes vállalati optimumot megvalósító szervezeti működés kialakításában.
2008-ban pedig már felső vezetőként nem volt kérdés, hogy amikor egy több ezer fős szervezet átalakításáról, mondernizálásáról, jövőképének megfogalmazásáról döntöttünk, hogy ezt csak Lövey Imrével és a Concordia csapatával tudtuk elképzelni. És még ekkor is kaptunk újat. Az általuk kidolgozott Egészséges szervezet elmélet és a hozzá tartozó kérdőív óriási segítséget jelentett nemcsak abban, hogy lemértük hol is tart a szervezet, de abban is, hogy a kollégák jelentős része azonnal megértette a változás és változtatás szükségességét…
…sose akartak csak csinálni dolgokat, mindig meg akartak csinálni valamit…és ezt ma is profi módon teszik…"

Kelemen Béla

Finomítás igazgató

Főbb ügyfeleink

  • pa_mol
  • pa_sanmina
  • pa_kh2
  • pa_bert
  • pa_richter
  • benteler
  • Audi
  • Mvm
  • Gls
  • Mercedes