Bisnode

A Bisnode tanúsítványa szerint a legmegbízhatóbb cégek között vagyunk!

Örömmel tájékoztatjuk Partnereinket, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelünk.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

A Concordia Szervezet és Vezetésfejlesztési Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Évek óta és kitartóan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon minden tekintetben tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. A minősítés egyben azt is jelenti, hogy a Concordia, a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Érdekel ez a terület