Hírek

content/fiatalok.jpg

Fiatalok a vezetésben

Tisztelt Partnerünk!

Már csak néhány nap, és elérkezik egy különleges rendezvény, amelyen az ország 10 vezető tréning cége 21 előadás, esettanulmány és módszer bemutatásával ad választ a fiatal vezetők kinevezésével, fejlesztésével és megtartásával kapcsolatos dilemmákra és kihívásra.

content/practify_oklevél.jpg

Játékosítás a készségfejlesztésben

A Concordia csapata részt vett egy játékosítási workshopon, aminek a házigazdája az Analogy Zrt. volt.

A programon egy sajátélményű játékosítási folyamatban tapasztaltuk meg, hogy milyen lehetőségeket tartogat a Gamification, mint műfaj a szervezetfejlesztésben és a készségfejlesztésben.

content/imre_oklevél2.jpg

Szakmai elismerés

A Concordia közössége számára fontos, felemelő és inspiráló hír, hogy néhai kollégánk, a Concordia 2012-ben elhunyt vezetője, Dr. Lövey Imre ez év októberében két neves intézménytől kapott posztumusz díjat Portland-ben, a második szervezetfejlesztési világtalálkozón, az OD World Summit-on.

content/od_kepzes.png

Szervezetfejlesztési tanácsadó képzés

A szervezetek életében folyamatosan jelentkező változások kezeléséhez, irányításához a vezetésnek belső és külső szakértő partnerekre van szüksége, sőt önmagának is meg kell szereznie az ehhez szükséges kompetenciákat.
Programunkkal a szervezeti változtatások sikerre vitelében szerepet játszó készségek fejlesztéséhez kívánunk hozzájárulni, a Concordia szemléletével és módszereivel.

content/napora_nagy.jpg

Napóraépítés és készségfejlesztés

Egy izgalmas program részesei lehetünk csapatunkkal. Régies nyelven íródott levéltöredék nyomába indulunk, ha jól értelmezzük az írást, akkor egy napórát kell építenünk. A napóra különlegessége, hogy nem kell hozzá a Nap, és nem az időt mutatja. Hogy akkor mégis milyen rejtélyt nyithat? Erre csak akkor derül fény, ha a csapat képes megoldani a feladatok sorát, melynek csak egy állomása a „csillagtalan” napóra megépítése.

content/lean_képzés.jpg

SSC Lean képzés

A pénzügyi szektorban, SSC-ben dolgozol és szeretnél a cégnél zajló folyamatfejlesztésben szerepet vállalni? Te is úgy látod, hogy a folyamatmenedzsment módszerek ismerete előnyt jelent a karrierépítésben?

Csatlakozz 3×2 napos SSC Lean képzésünkhöz, hogy képes legyél Te is sikerre vinni egy Lean projektet! A tréning olyan szakértőknek, illetve projektvezetőknek szól, akik már rendelkeznek valamennyi folyamatfejlesztési és/vagy projekt tapasztalattal, de szeretnék ismereteiket frissíteni, megerősíteni.

content/tréning_piac2.jpg

További élénkülés a tréningpiacon

Bár a gazdasági válságra adott egyik első reakcióként a cégek a munkatársak és a vezetők képzésére szánt forrásokat kurtították meg. A 2012-es trendfordulót követően, 2014-ben tovább folytatódott a tréningek térnyerése és ismételten nőttek a tréningköltések. A növekedéshez hozzájárult, hogy az elmúlt években, a humán tőke fejlesztésére Európai Uniós forrás is rendelkezése állt.

content/tudás_átadás.png

Tudásátadás a következő generációnak

A Concordia életében mindig is fontos szerepet játszott a szervezet- és vezetésfejlesztés mint szakma terjesztése Magyarországon. A 2014-es évben is számos helyen öregbítettük szakmánk hírnevét, adtuk át tudásunkat a következő generációknak.

content/lean_menedzsment.png

Lean Leader Képzés

content/constantinus_1.jpg

Cégünk is pályázott a Constantinus nemzetközi tanácsadói díjra

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy 2014 szeptemberében Szöulban az ICMCI (the International Council of Management Consulting Institutes) nemzetközi konferenciáján került sor a Constantinus International Award díjátadójára, ahol a MOL és a Concordia közös munkáját Ezüst Éremmel díjazták.

 < 12

logo_tanacsadas

Kérdéseit munkatársunk telefonon vagy e-mailben megválaszolja.

Érdeklődöm

Klienseink mondták

BÉRES GYÓGYSZERGYÁR ZRT.

"A Béres Gyógyszergyár Zrt. külföldi terjeszkedése során szembesült azzal a problémával, hogy más kultúrákkal, más vezetési stílusokkal való együttműködés során mennyi nem várt, rejtett nehézség adódhat, amelyek komolyan akadályozhatják a működést és irányítást, de a kétoldalú tudástranszfert is.
A Concordia szervezeti analízise rengeteg tanulsággal szolgált számunkra. Olyan problémák kerültek a felszínre, melyek minden oldalon egyértelművé tették, hogyan kell változnunk és változtatnunk annak érdekében, hogy közös erőfeszítéseink ne feszültségeket, hanem eredményeket szüljenek."

Major Ferenc

Vezérigazgató

Főbb ügyfeleink

  • pa_mol
  • pa_sanmina
  • pa_kh2
  • pa_bert
  • pa_richter
  • benteler
  • Audi
  • Mvm
  • Gls
  • Mercedes