Tréning Kerekasztal Konferencia beszámoló

Két fontos és mindig aktuális témával jártunk az idei TK Konferencián

 

Az október 5-én megrendezett Tréning Kerekasztal Konferenciára két olyan témával készültünk, amelyek mostanában leginkább foglalkoztatnak bennünket, és érdekes, sőt nagyon is aktuális lehet a szervezetek számára.

A délelőtt folyamán egy interaktív workshop keretében Tormássy Krisztina és Kosztra Balázs vezető tanácsadók a “mattering”-ről beszélgettek az érdeklődőkkel. Az ugyanis alapvető szükségletünk, hogy mások észrevegyenek bennünket, reagáljanak ránk, számítsunk egy közösségben, kapcsolatban. Az értékes beszélgetés arról folyt, hogy hogyan érvényesül mindez egy munkahelyen, egy szervezetben? Mit tehet a vezető és mit tehet a munkatárs?

Bővebben itt olvashatsz a témáról: https://concordia-od.hu/blog/programok/mattering

A délutáni szekcióelőadásunk során pedig az elmúlt másfél éves munkánk eredményeképp létrejött “A vezető első száz napja” programunkat mutatta be Pintér Henriette és Kosztra Balázs. A konkrét példákban is bővelkedő előadás során szemléltettük azt a gyakorlatias és rendszerszemléletű megközelítést, amellyel ebben a programban a vezetőkkel dolgozunk. Igazi érdekesség volt a témában futó felmérésünk jelenleg rendelkezésre álló részeredményeinek a bemutatása. Így például az, hogy a magukat zömében tapasztalt vezetőknek vallók közel 70%-a is inkább bizonytalannak és kevésbé komfortosan érzi magát egy új vezetői pozíció első hónapjaiban, és több mint 40%-uk gondolja úgy, hogy nem kap megfelelő támogatást ebben az időszakban a szervezettől.

 

Töltsd ki Te is a kérdőívünket: szervezeti támogató oldalról HR-esek és egy éven belül új pozícióba került vezetők válaszait várjuk! 

https://concordia-od.hu/a-vezeto-elso-100-napja-felmeres

Ha pedig többet szeretnél tudni a “Vezető első száz napja” programunkról, itt találsz további információt:

https://concordia-od.hu/a-vezeto-elso-100-napja



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Érdekel ez a terület