Working from Home kérdőív tapasztalatok

Örülünk, hogy az augusztusi hírlevelünkben kiküldött “Working from Home” kérdőívet eddig több, mint 70-en kitöltöttétek. Néhány tanulság, amit a visszajelzéseitekből nyertünk:

A visszajelzések alapján az látszik, hogy jelen helyzetben fokozottan szükség van arra, hogy odafigyeljünk magunkra, arra, hogy mi támogatja a saját igényeinket. Emellett a kérdőív jó alapot nyújthat arra is, hogy jobban odafigyeljünk egymásra családon vagy munkahelyi csoporton belül.

A tapasztalatok közé tartozik az is, hogy a kitöltők egy részében a riport önmagában hagyott hiányérzetet. Többen úgy érezték, hogy nem igazán személyes amit mond, „ez bárkire igaz lehet”.  A mi meglátásunk az, hogy bár az első oldalon található tanácsok mindenkinek a személyes DiSC profilja alapján emelik ki, hogy mire érdemes fokozottan figyelni, a javaslatok sokkal többet mondanak, ha az ember valójában tisztában van a profiljával, és az ahhoz tartozó viselkedéses jellemzőkkel. Ezért a személyes konzultációkon a riport alapján fejtjük fel, hogy mik lehetnek ezek a fő jellemzők, hogyan szól ez ténylegesen rólatok. Akivel eddig beszéltünk, hasznosnak találta. Használjátok TI is az ingyenes konzultációt! Köszönjük visszajelzéseket és hozzászólásokat!

Ha még nem töltöttél kérdőívet és szeretnél, IDE kattints



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Érdekel ez a terület