Személyre szabott home office tanácsok

Az ún. „Working from Home” riportot ajánljuk vezetőknek,

és mindenki másnak önismeret és személyes hatékonyság erősítésre,

illetve egész csapatok számára, hogy könnyítse a közös munkát.

Miért ajánljuk?

Ha már töltött ki DISC kérdőívet azért, ha még nem, azért.

Mindenkinek megvan a saját stílusa és működésmódja. Home office-ban még jobban tudatában kell lennünk az erősségeinknek és gyengéinknek, valamint annak, hogyan menedzseljük azokat, hiszen nincsenek ott a kollégáink, vezetőink, hogy segítsenek rámutatni amikor szükségünk van egy kis korrigálásra. Az idő- és prioritásmenedzsment a kulcs.

Ha a kérdőívet nem csak egyedül, hanem az egész csapatot, akár családot bevonva töltik ki, hasznos információkkal szolgál az együttműködés, kommunikáció fejlesztéséhez.

Mit ajánlunk?

A Working from Home riport az Ön személyes DISC profilja (a profil leírását nem tartalmazza a riport) alapján személyre szabott javaslatokat tesz, hogy mire érdemes figyelnie otthoni munkavégzés esetén. Emellett egy általános útmutatóval szolgál arra, hogy más profilú munkatársakkal hogyan érdemes viselkedni, kommunikálni, együttműködni.

A kérdőív kitöltése után 24 órán belül megkapja a kitöltőfelületen megadott e-mail címre a riportot

Hogyan ajánljuk?

Ha rákattint a “Kitöltöm az ingyenes kérdőívet” gombra, átjut egy új oldalra, ami automatikusan végigvezeti a folyamaton, és biztosítja a legfontosabb információkat a kitöltéssel és az adatkezeléssel kapcsolatban.

A kérdőív kitöltésével hozzájárul, hogy időnként (leiratkozásig) keressük a Concordia újdonságaival.

Továbblépési lehetőségek

Egyéni szinten

 • 20 perces ingyenes online konzultáció
  • Amennyiben szeretné, van lehetősége a küldött anyagot egy kollégánk segítségével mélyebben értelmezni, további fejlődési lehetőségeket feltárni.  Ehhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapon lévő mezőket, hogy kereshessük időpont-egyeztetés céljából.
 • Teljes egyéni DISC profil (kérje ajánlatunkat)
  • Ha felkeltette az érdeklődését a riport, a kitöltött kérdőív alapján egy sokkal mélyebb önismeretet nyújtó és a társak viselkedésének megértését segítő teljes DISC elemzés megismerését ajánljuk. Vezetőként a saját és mások profiljának ismerete nagy segítséget nyújt abban, hogy megtaláljuk a hangot a munkatársakkal, tudatosabban írányítsunk és kommunikáljunk. (Minta DISC riport)

Vezetői, csapat szinten

 • Távolról vezetésTanácsadás vezetők számára (kérje ajánlatunkat)
  • a riport alapján az egyéni vezetői kihívások azonosítása, és stratégiák, akciók meghatározása.
  • amennyiben a kérdőívet csapattagjai is kitöltik, a csapattagok eredményeinek feldolgozása, a személyes támogatás erősítése
 • Csapattal közös feldolgozás – online workshop (Kérje ajánlatunkat)
  • A Working from Home riport tanulságainak feldolgozása a csapattagok együttműködése, hatékony kommunikációja, munkaszervezése szempontjából.
adatvédelmi szabályzatot