Akikre büszkék vagyunk,
hogy dolgozhattunk velük

B+N Referencia Zrt.
Karbantartás

DISC profilozás és visszajelzés. A folyamatban lévő integráció megkönnyítése, a minél jobb megismerés, a könnyebb beilleszkedés, és hogy mindenki megtalálja a helyét az új szervezetben.

Munkatársi elégedettség felmérés elvégzése. Annak visszajelzése a felsővezetés részére, illetve legörgetése az igazgatóságok szintjére.

Vezetői mediáció

Lufthansa Technik
Karbantartás

Budapest

Komplex, többlépcsős, minden vezetői szintet átfogó vezetésfejlesztési tréningsorozat, együttműködés fejlesztő programok, valamint kommunikáció, prezentációtechnika, érveléstechnika és időgazdálkodás tréningek, közép- és felsővezetők számára. Felsővezetői működésfejlesztő műhelymunkák, valamint nagycsoportos működésfejlesztő workshopok.

2008-ban kezdtük meg együttműködésünket a Concordiával, egy az egész vállalatot érintő vezetőképző program kidolgozása kapcsán. Egy igazi partnert ismertünk meg bennük. A Concordia csapata nagyon könnyen integrálódott a mindennapi életünkbe, így alaposan megismerték igényeinket, ezáltal egy nagyon hatékony és testreszabott programot sikerült létrehozni és működtetni.

Fáy János

HR igazgató

Konzultációs lehetőség