Baker&Hughes
Olaj- és gázipar

Budapest, Fót

Az együttműködésünk során számos különböző készségfejlesztő tréninget valósítottunk meg a Baker Hughes munkatársai számára, mind a budapesti, mind a fóti telephelyen. Ezek a programok egyrészt a vezetők fejlesztését célozták meg, másrészt a munkatársi csoportok számára is nyújtottak képzéseket különböző témákban (pl.: kommunikáció, prezentáció, EQ, DISC, stresszkezelés, változások kezelése, reziliencia).

A Concordia Kft.-vel való közös munkánk során nagyfokú rugalmasságot tapasztalunk minden esetben és minden téren. Igaz ez arra, ha a tréningnaptárunk időbeosztását kell összeraknunk, és akkor is, ha egy tréning tematikáját kell összeállítani. Nem kész, vegrehajtandó terveket várnak, hanem velünk közösen, kooperatív módon alakítják ki a nekünk szánt tréningeket, így ezek a lehető legjobban szolgálják a célcsoportok igényeit.

A ránk szabott megoldásokban akkor is nagy segítséget kapunk, ha nincs éppen konkrét elképzelésünk a fejlesztést illetően. A Concordia Kft. felkészült tanácsadói, trénerei mindig tudnak nekünk jó ötletekkel szolgálni, amiből aztán érdekes és tartalmas programok születnek. Nagyon erős náluk a vevői fókusz. Öröm velük együtt dolgozni!