Benteler Automotive
Autóipar

Mór

A többéves együttműködésünk egy utánpótlás program kidolgozásával és megvalósításával kezdődött. Ebbe beletartozott az alapok kidolgozása a felső vezetéssel, a kiválasztást segítő (Development Center) kialakítása. Majd a szervezeten belüli potenciális vezetők és szakértői utánpótlást biztosító munkatársak értékelése, a szükséges fejlesztési irányok finomhangolása annak alapján.

Az eredmények alapján a kb. 1,5 éves fejlesztési folyamat megtervezése (készségfejlesztő tréningek, group coachingok, egyéb projektek), egyes fázisainak összeállítása, az egyes programok előkészítése és azoknak a megvalósítása. A program nagy sikerére való tekintettel az első évfolyam után egy második is indult.

Ezen fejlesztésekkel párhuzamosan, ugyanakkor azoktól függetlenül sori vezetők kiválasztásában is közreműködtünk. Annak alapját ún. AC-k (Assessment Center) képezték, amelyeknek a kialakításában, az előkészítésében és megtartásában is részt vettünk.

A Concordia csapatával való együttműködésem közel 10 évvel ezelőtt kezdődött, és tart azóta is. Ez alatt az idő alatt kiváló munkát nyújtottak az ötletelési fázistól a kivitelezésig, együtt gondolkodva segítették a kollégáimat és engem a helyzethez mért ideális megoldás megtalálásában. Kollégáik személyében naprakész, magas szakmai színvonalon teljesítő, empatikus szakembereket ismerhettem meg, akik egyaránt törekedtek a megbízó és a kollégákkal való kiváló, határidőre történő, időnként kreatív megoldásokat igénylő együttműködésre. Néhányuknak szoros része volt az én személyes fejlődési irányom meghatározásában és elősegítésében is:-) Jó szívvel ajánlom őket legyen szó fejlesztési folyamatról, utánpótlás programról, csoportos coachingról vagy egyéb szervezeti jelenség kezeléséről, amihez szakmai útmutatásra van szükség.