Continental
Autóipar

Budapest, Ingolstadt

Szervezeti diagnózis saját fejlesztésű ún. Egészséges Szervezet kérdőív mentén. Kérdőív felvétele a teljes szervezetben, annak alapján helyzetfeltárás készítése, jövőkép meghatározása, illetve később a visszamérés megvalósítása is. Ebből kiindulva a teljes vállalatot érintő szervezetfejlesztési folyamat és vezetői készségfejlesztő programok kidolgozása. Az új kultúra elvárásaihoz igazodó vezetésfejlesztési programok kidolgozása felsővezetők, középvezetők és újonnan kinevezett sori vezetők számára. A változást és kultúraváltást támogató team coachingok tartása középvezetők számára és egyéni coaching felsővezetők részére.

A budapesti gyár mellett Ingolstadtban is közreműködtünk egy hasonló szervezeti diagnózis megvalósításában, illetve annak visszajelzésében és a jövőkép kialakításában.

2013. augusztus végén jelentettük be Budapesten hivatalosan is, hogy szeptembertől új megbízatást kaptam Németországban. Visszatekintve az elmúlt hat és fél évre számos kiváló eredményt sikerült elérnünk a budapesti gyárban. Különösen a Himalaya projektre vagyok rendkívül büszke. A Concordia támogatásával közösen létrehoztunk egy új szervezeti kultúra- és vezetőfejlesztési programot annak érdekében, hogy továbbfejlődésünket biztosítsuk és megtanuljuk, hogyan lehet eredményesebben együttműködni mind csapaton belül, mind más gyáregységekkel illetve központi területekkel karöltve. Itt jelentős fejlődés tapasztalható a 2011-es projektindítás óta, amely megmutatkozik a mindennapi munkánkban is.