Akikre büszkék vagyunk,
hogy dolgozhattunk velük

Allianz Hungária
Biztosítás

Budapest

Az Egészséges Szervezet Felmérésen alapuló jövőképalkotó, azt legörgető és működésfejlesztő folyamat, a jövőkép akciótervesítése a szervezet minden egységére és szintjére. Felsővezetői működésfejlesztő műhelymunkák. Együttműködés-fejlesztő programok az új működési stílus mélyebb megértésére és elfogadására.

K&H Bank
Pénzügyi szolgáltatások

Budapest

Többlépcsős vezetői készségfejlesztő tréningsorozat fiatal tehetségek és hálózati fiókigazgatók részére, a vezetői szerep, önismeret, vezetési stílusok, kommunikáció, asszertivitás, visszacsatolás, motiváció, delegálás, fejlesztő vezető, helyzetfüggő vezetés, csapatépítés, valamint a vezető, mint coach témákban.

HR-esként, különféle karrier- és tehetségmenedzsment programok résztvevőinek támogatójaként már számos, Concordia által facilitált vezetői tréningen vehettem részt az elmúlt években. Rendkívül pozitív élmény volt számomra a sokféle csoporttal megélt tréning, ahol bár a tematika hasonló volt, mégis a különféle valós helyzetek átbeszélése, a saját élmények megosztása változatossá tette a programokat. A Concordiával való együttműködésünk kezdetekor együtt dolgoztuk ki a tréningek tematikáját, struktúráját, majd a visszajelzésekre alapozva az évek során folyamatosan finomhangoltuk a felépítést, tartalmat. Könnyű volt a közös munka tanácsadóik rugalmassága és magas szintű szakértelme miatt, a tréningek alatt pedig mindig nagyon figyeltek a résztvevők "rezdüléseire". Jó érzés látnom, hogy a korábbi tréningrésztvevők mennyi mindent beépítettek az ott hallottakból, tanultakból a mindennapi működésükbe.

Géczi Mirjam

Szenior HR tanácsadó

Egis Gyógyszergyár
Gyógyszeripar

Budapest

Felsővezetői csapatépítő és működésfejlesztő programok. Egészséges Szervezet Felmérés, felsővezetői helyzetkép-visszajelző műhelymunka, további helyzetkép-visszajelző és akciótervező műhelymunkák kisebb egységek számára, felsővezetői készségfejlesztő tréningek.

Gyógyszeripari cégként az egészségért dolgozunk minden nap, minden egyes percben. A saját vállalatunk egészségéért is tenni akartunk, így kerültünk kapcsolatba, a szervezeti egészségfelmérés kapcsán. Az ember pedig a saját egészségéért tehet a legtöbbet, pláne ha ismeri a szervezetét. Ezen az úton volt a társunk a Concordia: megismerni önmagunkat, feltárni azokat a pontokat ahol esetleg szükséges a beavatkozás, és azt meg is tenni, hogy az egészség megmaradjon, helyreálljon. Ez a folyamat kellő szakértelem és empátia nélkül elképzelhetetlen. Tőlük megkaptuk. Az Egis ma is egészséges. Köszönöm nektek.

Eurocircuits
Elektronika

Felsőtárkány

Lean diagnózisra alapozva, gyártásfejlesztő workshopok megtartása, illetve azok hatékony lebonyolításának támogatása külső tanácsadóként. A fejlesztések része volt a FIFO elv szerinti készletgazdálkodás bevezetése, a javaslati rendszer fejlesztése, az A3 technika használatbavétele stb.. A vevői elégedettség szempontjából kritikus mutatót, az időre szállítást javítottuk 81%-ról 91%-ra, illetve a munkaerő hatékonyságot egy kiválasztott gyártósoron 50%-kal növeltük.

Csapatépítő és vezetői készségfejlesztő tréningek a folyamat támogatására.

Flextronics International
Elektronika

Budapest, Zalaegerszeg, Sárvár

A Flextronics csoportvezetőknek és középvezetőknek szóló, központi FLP (Frontline Leaders Program) vezetésfejlesztési programjának helyi igényeknek megfelelő adaptálása és megtartása vezetők és frissen kinevezett vezetők számára, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, döntéshozatal, delegálás, hatékony kommunikáció, építő visszajelzés, motiváló vezetés témákban.

E-ON Hungária
Energia és közmű

Budapest

Egészséges Szervezet Felmérés. A szervezet egészére vonatkozó jövőkép kialakítása és lebontása szervezeti egységekre. A szervezeti egységek belső működésének fejlesztése. A teljes folyamat kialakítása, közösen a felsővezetéssel, valamint a folyamat facilitálása és támogatása, vezetésfejlesztési tréningekkel, jövőképlebontó és működésfejlesztő workshopokkal.

Budapesti Erőmű
Energia és közmű

Budapest

A stratégiai célok megvalósításában kulcsszerepet játszó felsővezetők és az egyes szervezetek operatív irányítását végző vezetők készségeinek fejlesztése több lépcsőben, az egységes vezetési stílus és vezetési kultúra erősítése.

Coop
Kereskedelem

A budapesti központ felsővezetői csapatának csapatépítő és működésfejlesztő program tartása.

Állami Autópálya Kezelő
Közlekedés, szállítás

Budapest

Szervezet- és vezetésfejlesztésen alapuló kultúraváltási folyamat, valamint tanácsadás a változási folyamatban, a jövőkép kialakításában, lebontásában, csapatépítésben, a szervezeti egységek együttműködésében, működésfejlesztésben. Többlépcsős vezetői készségfejlesztő tréningek megtervezése és levezetése.

Borgwagner
Autóipar

Oroszlány

Autonóm munkacsoportok kialakítása a termelésben, ezen belül a csoportok, a vezetők és a támogató szervezetek felkészítése az új működésre. Készség és attitűdfejlesztés az érintettek körében.

Danone
Kereskedelem

Odysseus Developer – Több modulból álló vezetésfejlesztési program: Odüsszeusz útjának egyes állomásaihoz kötődtek az egyes vezetői feladatok – komoly utókövetés (fejlesztési terv alapján beszámolók és követő alkalmak).

Jövőképalkotó folyamat, annak legörgetésével, és lefordítása vezetői feladatokra is. „Belső kliens” programsorozat vezetőknek – nem csak a vásárló a kliens.

Zwack Unicum
Élelmiszeripar

Budapest

Az egész szervezetre vonatkozó jövőkép kialakítása és lebontása szervezeti egységekre. A szervezeti egységek belső működésének fejlesztése. A teljes folyamat kialakítása közösen a felsővezetéssel. A folyamat facilitálása és támogatása vezetésfejlesztési tréningekkel és működésfejlesztő workshopokkal.

Konzultációs lehetőség