Akikre büszkék vagyunk,
hogy dolgozhattunk velük

E-ON Hungária
Energia és közmű

Budapest

Egészséges Szervezet Felmérés. A szervezet egészére vonatkozó jövőkép kialakítása és lebontása szervezeti egységekre. A szervezeti egységek belső működésének fejlesztése. A teljes folyamat kialakítása, közösen a felsővezetéssel, valamint a folyamat facilitálása és támogatása, vezetésfejlesztési tréningekkel, jövőképlebontó és működésfejlesztő workshopokkal.

Budapesti Erőmű
Energia és közmű

Budapest

A stratégiai célok megvalósításában kulcsszerepet játszó felsővezetők és az egyes szervezetek operatív irányítását végző vezetők készségeinek fejlesztése több lépcsőben, az egységes vezetési stílus és vezetési kultúra erősítése.

Állami Autópálya Kezelő
Közlekedés, szállítás

Budapest

Szervezet- és vezetésfejlesztésen alapuló kultúraváltási folyamat, valamint tanácsadás a változási folyamatban, a jövőkép kialakításában, lebontásában, csapatépítésben, a szervezeti egységek együttműködésében, működésfejlesztésben. Többlépcsős vezetői készségfejlesztő tréningek megtervezése és levezetése.

Borgwagner
Autóipar

Oroszlány

Autonóm munkacsoportok kialakítása a termelésben, ezen belül a csoportok, a vezetők és a támogató szervezetek felkészítése az új működésre. Készség és attitűdfejlesztés az érintettek körében.

Zwack Unicum
Élelmiszeripar

Budapest

Az egész szervezetre vonatkozó jövőkép kialakítása és lebontása szervezeti egységekre. A szervezeti egységek belső működésének fejlesztése. A teljes folyamat kialakítása közösen a felsővezetéssel. A folyamat facilitálása és támogatása vezetésfejlesztési tréningekkel és működésfejlesztő workshopokkal.

Bonafarm Csoport
Élelmiszeripar

Budapest

Készségfejlesztő programok a stresszkezelés, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, változásmenedzsment, befolyásolás, vezetői készségek, önismeret, delegálás és mattering témáiban.

MC Syncro Hungary
Autóipar

Szervezeti diagnózis, felsővezetői diagnózis-visszajelző, akciótervező és működésfejlesztő műhelymunkák. Átfogó felsővezetői készségfejlesztő program.

OBI
Kereskedelem

Budapest

Vezetői programok. Példamutató vezető program. Felsővezetői együttműködés-fejlesztés.

Sanofi
Gyógyszeripar

Budapest, Veresegyház

Együttműködés – rugalmasság c. képzési program

Modine Hungária
Autóipar

Mezőkövesd

Szervezetfejlesztési folyamat előkészítése, testreszabása és levezetése.

Raiffessen Bank
Pénzügyi szolgáltatások

Budapest

GLS
Közlekedés, szállítás

Alsónémedi

Konzultációs lehetőség