Akikre büszkék vagyunk,
hogy dolgozhattunk velük

E-ON Hungária
Energia és közmű

Budapest

Egészséges Szervezet Felmérés. A szervezet egészére vonatkozó jövőkép kialakítása és lebontása szervezeti egységekre. A szervezeti egységek belső működésének fejlesztése. A teljes folyamat kialakítása, közösen a felsővezetéssel, valamint a folyamat facilitálása és támogatása, vezetésfejlesztési tréningekkel, jövőképlebontó és működésfejlesztő workshopokkal.

Budapesti Erőmű
Energia és közmű

Budapest

A stratégiai célok megvalósításában kulcsszerepet játszó felsővezetők és az egyes szervezetek operatív irányítását végző vezetők készségeinek fejlesztése több lépcsőben, az egységes vezetési stílus és vezetési kultúra erősítése.

Coop
Kereskedelem

A budapesti központ felsővezetői csapatának csapatépítő és működésfejlesztő program tartása.

Állami Autópálya Kezelő
Közlekedés, szállítás

Budapest

Szervezet- és vezetésfejlesztésen alapuló kultúraváltási folyamat, valamint tanácsadás a változási folyamatban, a jövőkép kialakításában, lebontásában, csapatépítésben, a szervezeti egységek együttműködésében, működésfejlesztésben. Többlépcsős vezetői készségfejlesztő tréningek megtervezése és levezetése.

Borgwagner
Autóipar

Oroszlány

Autonóm munkacsoportok kialakítása a termelésben, ezen belül a csoportok, a vezetők és a támogató szervezetek felkészítése az új működésre. Készség és attitűdfejlesztés az érintettek körében.

Danone
Kereskedelem

Odysseus Developer – Több modulból álló vezetésfejlesztési program: Odüsszeusz útjának egyes állomásaihoz kötődtek az egyes vezetői feladatok – komoly utókövetés (fejlesztési terv alapján beszámolók és követő alkalmak).

Jövőképalkotó folyamat, annak legörgetésével, és lefordítása vezetői feladatokra is. „Belső kliens” programsorozat vezetőknek – nem csak a vásárló a kliens.

Zwack Unicum
Élelmiszeripar

Budapest

Az egész szervezetre vonatkozó jövőkép kialakítása és lebontása szervezeti egységekre. A szervezeti egységek belső működésének fejlesztése. A teljes folyamat kialakítása közösen a felsővezetéssel. A folyamat facilitálása és támogatása vezetésfejlesztési tréningekkel és működésfejlesztő workshopokkal.

Bonafarm Csoport
Élelmiszeripar

Budapest

Készségfejlesztő programok a stresszkezelés, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, változásmenedzsment, befolyásolás, vezetői készségek, önismeret, delegálás és mattering témáiban.

MC Syncro Hungary
Autóipar

Szervezeti diagnózis, felsővezetői diagnózis-visszajelző, akciótervező és működésfejlesztő műhelymunkák. Átfogó felsővezetői készségfejlesztő program.

DM
Kereskedelem

Működésfejlesztő és csapatépítő outdoor programok a központban dolgozó különböző csoportok számára.

OBI
Kereskedelem

Budapest

A teljes szervezetet érintő kultúraformálási, jövőképalkotó folyamat. Benne: Vezetői programok, példamutató vezető program, Felsővezetői együttműködés-fejlesztés, illetve áruház szintű működésfejlesztő programok.

Sara Lee

Jövőkép alkotás, annak véglegesítése nagycsoportos program keretében, és ennek legörgetése a szervezetben. Erre építve komplex kultúraalakítás, és a felső szintű vezetői csapatok fejlesztése.

Konzultációs lehetőség