Sanmina Magyarország
Elektronika

Tatabánya

Az első számú vezetővel és a felső vezetői csapattal közösen folytatott munka alapján a teljes vállalati jövőkép megújítását, és annak legörgetését szolgáló fejlesztési folyamat támogatása. A közös helyzetértelmezés után a jövőkép meghatározása, és ahhoz kapcsolódóan több fejlesztési irány megvalósítása. Többek között:

  • Egyes szervezeti egységekre vonatkozó működésfejlesztő programok. Fókuszában: a hatékonyság növelése, a belső kommunikáció és együttműködés fejlesztése.
  • Vezetőképző programok a felső és közép vezetői csapatoknak, csoportoknak. Fókusz: a vezetői szerep elemeinek megismerése, megélése, a gyakorlatba való átültetése, továbbá a legfontosabb vezetői készségek és képességek fejlesztése.
  • A felső és közép vezetői csapattal közösen meghatározott értékek alapján a teljesítményértékelési rendszer finomhangolása, továbbá szakmai támogatás a működtetéséhez, illetve ehhez kapcsolódóan vezetők képzése is.
  • Általános készségfejlesztő programok az irodai dolgozók és sori vezetők számára.

Együttműködésünk a Concordia Kft.-vel már több mint 5 évre nyúlik vissza. Ezalatt az idő alatt számos programot valósítottunk meg közösen, több terület és dolgozói csoport fejlesztése érdekében. A programok önállóan is értéket nyújtanak, ugyanakkor plusz hozadék, hogy ezek – a Concordia rendszerszemléletű megközelítése miatt is – valamilyen módon mindig kapcsolódnak egymáshoz, egy szerves rendszert alkotnak, így is erősítve egymást.

A Concordia munkatársai mindig nagy figyelmet fordítanak arra, hogy feltárják a valós problémákat – jó értelemben véve nem elégszenek meg azzal, amit mi mondunk nekik – és azokhoz igazítva alkalmaznak eltérő eszközöket, módszereket, szabják testre a különböző működésfejlesztő programokat, tréningeket.

És ez a rugalmasság nem csak az előkészítésben, hanem a programok közben is jelen van munkájukban. Ha a csoport ritmusa úgy kívánja, akkor menet közben is változtatnak a tervezett meneten, továbbra is fókuszban tartva a legfontosabb célokat. Jó egy ilyen profi csapattal együttműködni!