Szerencsejáték
Szerencsejáték iparág

Budapest

Több szervezeti egység számára tartottunk működésfejlesztő, és időnként azzal kombinálva valamilyen célzott készséget fejlesztő programokat. Egyes szervezeti egységeknél ez több éven átívelő, valamelyest egymásra épülő programok voltak, amelyek az együttműködés, a kommunikáció, a változáskezelésen túl a csapatépítést is szolgálták. Programjaink során, a hagyományos indoor elemek mellett, az outdoor fejlesztések módszertanát is beemeltük.

 

A legjobb előzetes ajánlatot tőlük kaptuk, és végül nem is kellett csalatkoznunk. Az alapos előkészítést, a megrendelő igényeinek feltérképezését precíz kivitelezés követte.

A tréning kiváló hangulatban zajlott, a tréner gyorsan megtalálta a közös hangot a csapattal. Pedig nem vagyunk könnyű eset. A menet közben felmerülő új igények kezelésre kerültek, a rugalmas hozzáállásnak köszönhetően mindig a legfontosabb témákat dolgoztuk fel.

Azóta többször dolgoztunk együtt, sőt, a cég más területei is igénybe vették a Concordia szolgáltatását, szintén nagy megelégedésükre.