GE Hungary
Elektronika

Budapest, Kisvárda

Egészen a 90-es évekre visszanyúló együttműködésünk során a GE több területén számtalan különböző programot tartottunk. A teljesség igénye nélkül néhány érdekes és jelentős program:

  • A GE „Katalizáló vezető” c. központi, komplex vezetésfejlesztési programjának hazai adaptálása és folyamatos továbbfejlesztése az újonnan kinevezett vezetők és középvezetők számára.
  • További GE központi vezetői készségfejlesztő programok: FOL (Foundation of Leadership), BELS (Building Essential Leadership Skills).
  • Vezetői csapatépítő és működésfejlesztő workshopok. Vezetői MBTI alapú csapatépítő tréningek.
  • Az FLDP (Female Leadership Development Program) és DEL (Leader as Developer) tréningek kidolgozása és megtartása. Ezeken belül az önismeret, befolyásolási készségek, konfliktuskezelés, interjútechnika, együttműködés, csapatépítés, a vezető, mint coach szerep fejlesztése.
  • Workshop facilitátor képzés.
  • Önirányító (autonóm) munkacsoportok kialakítása.

"A hosszú távú kapcsolat alapja a kölcsönös megértés, az állandó odafigyelés a másikra, és a folyamatos megújulás. A Concordia és Budapest Bank között ilyen kapcsolat működik 1997 óta. Fejlesztettünk közösen vezetőképző programokat, amelyeket a Concordia trénerei tartottak. Adaptáltunk külföldi tréningeket igazodva az anyavállalat, a General Electric igényeihez. A Concordia munkatársai tanácsadói szerepet vállaltak szervezetfejlesztési programjainkban, s így közvetlen közelről ismerkedhettek meg szervezeti kihívásainkkal és munkatársainkkal éles helyzetekben. Számíthatunk rájuk, számíthatnak ránk."