Vezetésfejlesztés

vezetésfejlesztés

„Legfőbb kívánságunk, hogy legyen valaki, aki inspirál minket, hogy azzá váljunk, akik bizton tudjuk, hogy lehetnénk.”

Ralph Waldo Emerson

A vezetés nem más, mint célok elérése mások által olyan környezetben, ahol a szervezeti hatékonyság és az emberhez méltó munkahely igényei összhangban vannak.

A Vezető, akit szívesen követnek, példájával mutat utat. Nemcsak hangoztatja a szervezet számára fontos értékeket, hanem ezek szerint is viselkedik. Felvállalja szerepét, vezetői identitása van, tudatosan figyel viselkedésének hatásaira. Vezetői kompetenciáival motiválja, fejleszti, erősíti munkatársait.

A jelenlegi, fokozott elvárásoknak és kihívásoknak megfelelni képes vezetők sikerének záloga a vezetés mint szakma professzionális elsajátítása. Vezetőképző programjaink a vezetők személyes hatékonyságának fejlesztésére irányulnak ismereteik, készségeik, valamint attitűdjük fejlesztésén keresztül.

Válaszd „A vezető első 100 napja” programunkat!

Egy praktikus megoldás kezdő vagy tapasztalt, de új pozícióba került vezetőknek – hiszen minden új vezetői helyzet más!

A vezetésfejlesztést folyamatnak képzeljük el, melynek az alábbi fókuszterületei lehetnek
A vezetőképzés eredményei
  • A résztvevők vezetői identitása erősödik, tudatosan használják a vezetői eszközöket képesek a szervezeti célok érdekében a beosztottjaikat összefogottan irányítani, számukra a célokat érthetővé és elérhetővé tenni.
  • A fejlesztő vezetői magatartással motiválják a munkatársakat, fejlesztik kompetenciáikat, ezáltal a szervezet megtartó képessége növekszik
  • A vezetők számtalan eszközt kapnak személyes hatékonyságuk fokozására
  • A vezetők képesek erős, szinergikus csapatokat építeni

A vezetésfejlesztési programokat önálló képzési egységként, illetve átfogó szervezetfejlesztési folyamatok részeként, kiegészítőjeként is ajánljuk. A fejlesztést a konkrét szervezeti igényekhez illesztjük, a tudástranszfer hatékonyságát pedig egyéni vagy csoportos vezetői coachinggal, e-learninggel, egyéb követési módokkal is növeljük.

Miért válassza vezetőképző programjaihoz partnerként a Concordiát?
  • 40 éves tapasztalatunk során sokféle vezetési megközelítés lett divatos, majd tűnt le, mi szintetizáljuk a megközelítések erősségeit, így tudunk személyre és szervezeti helyzetre szabottan fejleszteni.
  • Számos vezetésfejlesztési témában jártasak lévén, egy adott programot a többi téma ismerete is gazdagítja, szinergikus hatás érvényesül trénereink tudásában
  • A vezetőket szervezeti környezetüket figyelembe véve, rendszerben gondolkodva fejlesztjük. Felsővezetői teamekkel végzett munkáink erősítik a rendszergondolkodást programjainkon.

Azok akik a Magyar Multi Program keretében pályáznak illetve azoknak, akik a jövőben a VINOP más pályázati forrásait tervezik igénybe venni  „Az adott vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítése” kategóriában találnak meg bennünket, mint IFKA minősített szakértőket.

További részletek: https://www.vali.ifka.hu/hu/experts/item/1086

 
További kapcsolódó témák és szolgáltatások:

A vezető első 100 napja – Praktikus segítség új vezetői pozícióban

Készségfejlesztés

Csoportos coaching

Csapatépítés és Outdoor

Thomas DISC – Megfelelő embert a megfelelő helyre!

360 fokos felmérés Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel: