TRÉNING KEREKASZTAL KONFERENCIA 2023 OKTÓBER 3.

A Tréning Kerekasztal következő konferenciáját 2023 október 3-án rendezi meg.

Témája:  A munkaerő megtartás 2023-24-ben – hogyan támogatják a vállalatokat a képzési és fejlesztési programok

A COVID után várt konszolidáció helyett növekvő kiszámíthatatlanság jött, eközben nőtt a emberek igénye a biztonságra és stabilitásra. Ügyfeleink legfőbb fókusza mára munkaerő megtartása lett. Konferenciánk azt szeretnénk megmutatni, hogyan tudja támogatni a tréning és szervezetfejlesztés a megtartással kapcsolatos vállalati célokat. Gyakorlati példákon, eset bemutatásokon, saját élményeken keresztül dolgozzuk fel a témákat szekciókban és kiscsoportos közös gondolkodás formájában Az esemény a képzés-fejlesztés témában a legnagyobb konferencia, ahol a tréning szakma vezető vállalatai megosztják a témában szerzett tapasztalataikat a vállalati szakemberekkel.

Időpont: 2023 október 3.

Helyszín: Budapest New York Palace Anantara Hotel

Az esemény weboldala és jelentkezés: https://www.hrportal.hu/trening-kerekasztal-2023/

Előadásaink:

Fejlesztés vagy fejvesztés terhe mellett: A vezetői attitűd szerepe a megtartásban
Van-e fejlődés hibázás nélkül? A hibázás kultúrájáról sokat beszélünk, de vajon mi történik a gyakorlatban? Hogyan álljon hozzá „jól” a vezető? A gyakran hallott „fejlődni szeretnék” mögött van-e minden esetben valós akarat és elköteleződés? Hiszen a fejlődés egyben változás is, ami már nem annyira népszerű, ha magunkról van szó. Van-e türelem és idő a vezetők részéről a munkatársak fejlesztésére, vagy néha egyszerűbb a „fejvesztés”? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat ezen az interaktív előadáson.

Előadóink: Pintér Henriette, Kosztra Balázs

Láthatatlan valóság: A hálózatokban rejlő információk a megtartás szolgálatában
A szervezeti ábrákon jól látható struktúrán túl létezik egy láthatatlan, önszerveződő struktúrája is minden szervezeteknek. Ennek az informális világnak az ismerete többek között olyan információkat hordoz, amelyek több szempontból is, közvetve vagy közvetlenül a munkatársak elköteleződésének mértékéről, így a megtartás esélyeiről szólnak. Mi mindenről árulkodik az informális hálózat a megtartás szempontjából? Ezt a kérdést boncolgatjuk ezen a tudásátadással bővített interaktív beszélgetésen.

Előadóink: Tormássy Krisztina, Kosztra Balázs



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Érdekel ez a terület