Helyzetekre reagálunk

Ez tanácsadói hitvallásunk alapja.  Most ráadásul még gyorsabban tesszük ezt: ahol erre lehetőség van, kihagyjuk az első, mind ügyfeleink, mind számunkra időigényes lépést: a több oldalas, referenciákkal és általános leírásokkal bővített írásos ajánlatot.

Miért? Mert a papír mindent elbír… mi viszont a közvetlen kommunikációban, egymás gondolkodásmódjának megismerésében jobban hiszünk! Ezért ajánlat helyett 3 órányi tanácsadói munkánkat adjuk ajándékba. Te hozod a képzéshez, fejlesztéshez kapcsolódó aktuális kérdésed, feladatod, mi pedig tudásunk, tapasztalatunk alapján segítünk a konkrét megoldásban. A te helyzetedből fejlődik a mi termékünk!

Ami minket kitüntet

Bevonás

Alapelvünk, hogy a legjobb, hosszú távon is fennmaradó megoldásokat egy-egy kihívásra mindig azok tudják megtalálni, akik részesei magának a helyzetnek. Ők ismerik közelről a probléma részleteit, és bevonásuk növeli az elköteleződést, ezáltal az értékteremtő hozzájárulást


Kliensre szabva

Részletes, testreszabott fejlesztési tervet készítünk. A folyamatban lévő és a tervezett fejlesztésekhez, a valódi fejlesztési igényekhez igazítjuk az általunk javasolt programok tartalmát és a szükséges erőforrásokat.


Out of the box

Olyan eszközökkel, módszerekkel dolgozunk, amelyek segítségével másképp lehet egy problémára, kihívásra rátekinteni, amelyek ezáltal elősegítik az újszerű megközelítéseket, és a lehető legjobb saját megoldások megtalálását.


A folyamatban hiszünk

Mindig egy fejlődési folyamatban gondolkodunk. Érzékeljük, hogy Partnerünk hol tart, mit kíván elérni, milyen tempóban képes befogadni és megvalósítani a változást, és ennek megfelelően alakítjuk ki a folyamat tartalmát és ütemezését.


Hitelesség és tapasztalat

35 éves szervezet- és vezetésfejlesztési tapasztalatunknak köszönhetően – amely a komplex szervezetfejlesztési és kultúraváltási folyamatoktól, egészen a különböző készség- és attitűdfejlesztő programokig terjed – hosszantartó és hatékony megoldást nyújtunk partnereink részére. Tanácsadóink, trénereink sokoldalú képzettség, és iparágakon átívelő, változatos tanácsadói és tréneri szakmai tapasztalatok alapján végzik a fejlesztési munkájukat.


Előkészítés

 1. Egyeztetés a Megrendelővel célokról, igényekről és lehetőségekről, továbbá lehetséges módszertanról.
 2. Helyzetfeltárás, amely egy átfogó szervezeti diagnózistól a tréning előtti néhány kérdéses felmérésig sokféle lehet az adott igényekhez igazodva.  
 3. A kialakított program-, projekttervet egyeztetjük a megrendelővel. 
 4. Tanulástámogató e-learning, gamification, megvalósítandó projektek stb. beindítása. 

Megvalósítás

 1. Tréningek, workshopok, coachingok helyszíni megvalósítása. 
 2. Konkrét akciótervek a programok végén, amik az alkalmazást segítik. 
 3. Kézikönyv, ami végigvezeti a résztvevőket a programon, releváns elméleti ismeretekkel.

Utókövetés

 1. Tanulástámogató programok további folytatása 
 2.  A tanultak megerősítését, tapasztalatok feldolgozását segítő csoportos coaching, ill. wsh. 
 3. Haladást mérő kérdőívek 
 4.  Visszacsatolás a Megrendelőnek 

Hogyan csináljuk?

A szakmai sokszínűség teszi lehetővé, hogy igazán megtalálhassuk a kliens helyzetéhez leginkább illeszkedő megoldást. Általunk alkalmazott eszközök, módszerek, megközelítések a teljesség igénye nélkül: a klasszikus tréning és workshop elemek mellett kerti- és erdei outdoor tréningek/gyakorlatok,  blended learning megoldások, egyéni– csoporos és team coaching, open space, word cafe, jövőkutatás, élmény alapú tanulási helyzetek (immerzív színházi élmény, mobil szabadulószoba, digitális játék),  készség-, preferencia-, viselkedés- és személyiség felmérő eszközök (DISC, MBTI, EQ stb.), kompetencia feltérképező eszközök (360 fokos felmérés, AC, DC),  szervezet és csapat helyzetfeltáró eszközök, hálózatkutatás …

Konzultációs lehetőség