Karácsonyi üdvözlet 2020

Az idei év, mint mindenkinek, nekünk is más volt. Idei utolsó blogbejegyzésünkben arról írunk, mi hogyan éltük meg 2020-as évet.
  
Az év elején több jelentős projekttel indultunk: volt köztük 36O fokos vezetői felmérés, rengeteg érdekes és inspiráló tréning olyan ügyfelekkel, akikkel szakmai hitvallásunk nagyon közel áll egymáshoz, úgy tűnt, hogy jobban elmélyülünk a kkv-k világában is.  
Aztán márciusban jött, ami jött, s ami a mi életünket, üzleti terveinket is teljes mértékben felülírta.
Az addig olajozottan működő rendszer, a biztonságos tér hirtelen megtelt rengeteg bizonytalansággal.
Erre a nem könnyű időszakra visszatekintve, feltettük magunknak a jól ismert coaching kérdést:
mi volt a jó ebben a helyzetben? 

Íme a válaszaink:   

  • Gyorsan tudtunk alkalmazkodni és reagálni a helyzetre, a meglévő munkáinkat áttettük az online térbe
  • Az egymáshoz való kapcsolódásunk jelentősége megnőtt, ez időszak alatt is minden héten e-találkozunk, ami tovább mélyítette a személyes kötődésünket. Emberként, a félelmeinkkel, aggodalmainkkal együtt voltunk jelen, amit meg is osztottunk egymással. Concordia-ként és egyénileg, tanácsadóként is az emberközpontú, bizalmi alapú együttműködésben és vezetésben hiszünk. Ez a pandémia alatt nem csak ügyfeleink irányába, hanem a csapatunkon belül, egymás támogatásában is megmutatkozott.
  • Ezt az időszakot arra is fordítottuk, hogy belső folyamatainkat újraértelmezzük és termékeinket fejlesszük. Ennek köszönhetően alakult ki hírlevelünk új struktúrája, amit most már több, mint fél éve alkalmazunk. Elindítottunk egy szakmai tudás- és tapasztalat megosztó online beszélgető sorozatot is, amelyet januárban folytatunk.
  • És az online térben történő fejlesztési folyamatainkat is folyamatosan tervezzük bővíteni, javítani. 

A nyár meghozta számunkra a friss irányt, amivel együtt a remény is jött: egyre több új megkeresést kaptunk.  Ekkortájt egy külsős kolléganő is csatlakozott a belső csapatunkhoz, így ez időszak alatt bővültünk is. A pozitív tendencia év végén is folytatódott, az „év végi hajrához” most azonban egy még jólesőbb érzés is társult: itt vagyunk, rendben vagyunk! 

Összességében elmondható: ez az év sok új tapasztalást hozott számunkra, kérdéseket, amelyeket talán épp ideje volt feltennünk, és válaszokat, melyeket épp ideje volt megtalálnunk.  Újra megéltük, hogy miért is fontos proaktívan állni a kihívások elé, és priorizálni a fontos dolgokat, aminek köszönhetően már a jövő év eleji nyílt programjaink is kirajzolódtak. Erről bővebben az új év első hírlevelében írunk.  

Köszönjük ügyfeleinknek, akik a nehéz helyzetben is minket választottak, és megtiszteltek a bizalmukkal, hogy a saját útjukon mi támogassuk őket.  

Ezúton szeretnénk minden kedves ügyfelünknek, partnerünknek kellemes és nyugodt karácsonyi készülődést, meghitt ünnepet és egy reményteli, boldog új esztendőt kívánni! 

 A Concordia csapata   

Üzenetek Tőlünk: 

„Az idei év hívószavai: változás és virtuális világ. Ám – főleg lelki – egészségünk szempontjából fontos az állandóság és a személyesség is. Kívánom, hogy a karácsony szóljon az állandó pontokról, a személyes kapcsolódásról! Úgy a „nagyvilágban” is könnyebb lesz rugalmasnak lenni. „

Kosztra Balázs- ügyvezető partner, tanácsadó,tréner

 

„Nem tudjuk mit hoz a jövő, de tegyük meg a tőlünk telhető legtöbbet azért, hogy emberek maradjunk, mert bármilyen körülmények között is vagyunk, mindig dönthetünk a jó mellett. Boldog ünnepeket kívánok!”

Somogyi Andrea- ügyvezető partner, gazdasági vezető

 

Konstruktív konfliktuskezelést az ünnepi készülődésre és konfliktusmentes nyugodt ünnepeket kívánok.”  

Mosonyi Diana – vállalati konfliktuskezelő  

 

„Sokat tanított ez az év. Felismerni, hogy mire van ráhatásunk, mire nincs, elengedni a lényegtelent és fókuszálni az igazán értékesre, s olykor túllátni akár a horizonton is. Hiszem, hogy ebben az értelemben mindannyian gazdagabbak lettünk. Azt kívánom, hogy bánjunk ezzel jól!”  

Pintér Henriette – tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó  

 

„Idén nagyon sokat hallottuk a korlátozás szót, kívánom, hogy az ünnepek szóljanak arról, hogy megélhessük a belső szabadságunkat, felszabadultságunkat és az összetartozást, meghittséget, törődést a szeretteinkkel.

 Tormássy Krisztina – tanácsadó, pszichológus, tréner, coach  



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Érdekel ez a terület