Akikre büszkék vagyunk,
hogy dolgozhattunk velük

Raiffessen Bank
Pénzügyi szolgáltatások

Budapest

ING Bank
Pénzügyi szolgáltatások

Budapest

Többlépcsős vezetői készségfejlesztő tréningsorozat az értékesítői hálózat részére. A 3 modulból álló képzés fő elemei a vezetők különböző szerepeire fókuszáltak úgy, mint a csapatát építő vezető, a munkatársait fejlesztő vezető, és az értekezleteket, megbeszéléseket hatékonyan facilitáló vezető. Az együttműködésnek része volt a belső tréneri csapat képzései is egy Train-the-trainer program keretében.

"2013-ban kezdődött az együttműködésünk a Concordiával. A megbízás értelmében egy három tréningből álló tréningprogramot vezettünk be értékesítés szervezőink részére csapatépítés/csapatmenedzselés, egyéni fejlesztés és hatékony értekezletvezetés témákban. A programok kidolgozása és az első tréningek megtartása során a Concordia szakértői és trénerei mély és alapos szakmai tudásról tettek tanúbizonyságot. Együttműködésünk részét képezte saját tréner partnereink felkészítése is, amely során a Concordia munkatársai részéről maximális rugalmasságot, segítőkészséget és támogató hozzáállást tapasztaltunk. Bátran ajánlom a Concordiával való együttműködést mindazoknak, akik számára a gyakorlatiasság, a tanultak azonnali alkalmazhatósága mellett a szilárd, empirikusan helytálló elméleti alapok is fontosak."

Mezőffy Bálint

Képzési tanácsadó, tréner

K&H Bank
Pénzügyi szolgáltatások

Budapest

Többlépcsős vezetői készségfejlesztő tréningsorozat fiatal tehetségek és hálózati fiókigazgatók részére, a vezetői szerep, önismeret, vezetési stílusok, kommunikáció, asszertivitás, visszacsatolás, motiváció, delegálás, fejlesztő vezető, helyzetfüggő vezetés, csapatépítés, valamint a vezető, mint coach témákban.

HR-esként, különféle karrier- és tehetségmenedzsment programok résztvevőinek támogatójaként már számos, Concordia által facilitált vezetői tréningen vehettem részt az elmúlt években. Rendkívül pozitív élmény volt számomra a sokféle csoporttal megélt tréning, ahol bár a tematika hasonló volt, mégis a különféle valós helyzetek átbeszélése, a saját élmények megosztása változatossá tette a programokat. A Concordiával való együttműködésünk kezdetekor együtt dolgoztuk ki a tréningek tematikáját, struktúráját, majd a visszajelzésekre alapozva az évek során folyamatosan finomhangoltuk a felépítést, tartalmat. Könnyű volt a közös munka tanácsadóik rugalmassága és magas szintű szakértelme miatt, a tréningek alatt pedig mindig nagyon figyeltek a résztvevők "rezdüléseire". Jó érzés látnom, hogy a korábbi tréningrésztvevők mennyi mindent beépítettek az ott hallottakból, tanultakból a mindennapi működésükbe.

Géczi Mirjam

Szenior HR tanácsadó

Budapest Bank
Pénzügyi szolgáltatások

Budapest

A több mint két évtizedre visszanyúló együttműködésünk során számos programban és fejlesztésben támogattuk a Budapest Bankot. Ezek között voltak nemzetközi vezetői készségfejlesztő tréningprogramok adaptálása és megtartása különböző vezetői szintek részére. Többlépcsős vezetői készségfejlesztő folyamatok megtervezése, továbbfejlesztése és levezetése. Ezen belül az önismeret, befolyásolási készségek, konfliktuskezelés, interjútechnika, együttműködés, csapatépítés, a vezető, mint coach szerep fejlesztése, továbbá prezentációs és tárgyalástechnikai készségfejlesztés. Workshop facilitátor képzés. Női vezetői program kidolgozása és megtartása több csoportnak. Legutóbb pedig változáskezelés program vezetőknek és munkatársaknak.

Konzultációs lehetőség