A X. HR Szakmai Randin jártunk

A március 3-án megrendezett esemény fókuszában a HR szolgáltatók által 2022-re tartogatott szakmai újdonságok álltak. A Concordia saját, legújabb fejlesztésű vezetőfejlesztő programját Kosztra Balázs mutatta be „Mindenki másképp csinálja – A vezető első 100 napja” címmel.

Előadásában többek között kitért az „imprinting” jelentőségére: a magabiztosan, sikeresen induló vezetők körében kimutathatóan magasabb az elköteleződés és a teljesítmény, mint a „botladozók” esetében. Vázolta azt is, hogy miért nem tarják fontosnak a cégek a – tapasztalattól függetlenül – új pozícióba került vezetők felkészítését, támogatását. A gyakran hallott érv erre: az eddigi vezetők is „belejöttek idővel”.  De mennyi ment el a vámon? És akik mégsem jöttek bele, hol vannak- tartanak most?

A vezető első 100 napja programunk éppen a sikeres, minél gyorsabb és magabiztosabb „belejövés” támogatására jött létre, és sokban különbözik a megszokott vezetőfejlesztő programoktól: gyakorlatias, az érintett vezető személyes helyzetének és a szűkebb – tágabb környezeti aspektusok elemzésével kinyert kérdésekre ad adekvát és reális válaszokat.

További részletek itt.: 

A vezető első 100 napja – webinár

A vezető első 100 napja – szimulációs nap

A vezető első 100 napja – program



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Érdekel ez a terület